Ga terug naar overzicht

Beveiliging en Updates

Met het steeds groter groeiende wereld van het internet is beveiliging en updates het belangrijkste op elk besturingssysteem. Maar, waar moet je op letten? Welke instellingen of antivirus software kan ik het beste gebruiken? Hieronder bespreken wij kort wat onze mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in jouw situatie. Ben je tevreden met de informatie die je gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het jouw uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren support medewerkers met een missie om jouw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met jou hiervoor een afspraak wanneer dit voor jouw het beste uitkomt, uiteraard ook in de avonden en het weekend.

Dat wil ik

Veel voorkomende problemen bij beveiliging en updates

Bij het beveiligen of updaten van je besturingssysteem, software of app kan het voorkomen dat je te maken krijgt met foutmeldingen. Hierdoor kan het voorkomen dat de update mislukt of dat de beveiliging beperkt blijft.

Wanneer je herhaaldelijk een foutmelding te zien krijgt doe je er verstandig aan om deze foutmelding te noteren of er een foto van te nemen met je smartphone. Bij het oplossen van dit probleem kan dit goed van pas komen.

Het hebben van een antivirus- of internet beveiligingsprogramma is geen overbodige luxe, zelfs als je besturingssysteem al standaard voorzien is van dit stukje beveiliging is het raadzaam de beveiliging van je pc of laptop goed in orde te hebben.

Wat ook goed om te weten is dat met de beste antivirus en internet beveiligingsprogramma je pc of laptop nooit 100% beschermd is. De reden hiervoor is dat het ook te maken heeft met je internetgebruik en kennis van software, apps en het wereld wijde web. In dit artikel bespreken wij een aantal belangrijke tips wanneer je gebruik maakt van het internet op je pc of laptop.

Staat je vraag hier niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek

Tips en Tricks

Moeite met beveiliging en updates? Neem de volgende tips en tricks dan in acht om het voor jou gemakkelijker te maken. Gebruik bijvoorbeeld de automatische probleemoplosser als er problemen zijn met de updates.

Gebruik ook een VPN zodat uw verbinding beveiligd is. Een Virtueel Particulier Netwerk (VPN) zorgt ervoor dat het netwerkverkeer niet onderschept kan worden door anderen met slecht bedoelde intenties. Dit zorgt er ook meteen voor dat je anoniem op het internet kunt surfen. Voer ten slotte eens in de zoveel tijd een volledige virusscan uit. Dit helpt bij het detecteren van virussen zoals rootkits, ransomware etc.

Profiteer ook van onze producten