Ga terug naar overzicht

CLIX Website
Support

Je hebt een website van CLIX maar bent op zoek naar ondersteuning op het gebied van content, design, marketing of technische ondersteuning. Onze professionals staan klaar om je te helpen.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met u mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in uw situatie. Bent u tevreden met de informatie die u gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het u uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren suport medewerkers met een missie om uw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op uw PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met u hiervoor een afspraak wanneer dit voor u het beste uitkomt, ook in de avonden.

Dat wil ik

Voordelen van CLIX Website Support

Wil je een nieuwe website of is je huidige website toe aan vervanging? Maak dan een keuze uit één van onze templates of kies voor een op maat gemaakte website. Onze professionals zorgen er daarnaast voor dat je website aan alle veiligheidseisen voldoet en voorzien is van de laatste updates.

Bij een website is er webhosting en een domeinnaam voor nodig, ook wij bieden dit aan tegen een voordelige prijs. Wij nemen de webhosting over wanneer je kiest voor een CLIX Website. Hiermee proberen wij je zoveel mogelijk te ontzorgen en het gemakkelijk te maken door alles onder één digitaal dak te plaatsen.

Wij kunnen je meer vertellen over onze diensten en mogelijkheden. Ook wanneer je vraag hier niet tussen staat kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek

Tips en Tricks

Veel mensen realiseren het niet vaak maar het beheren van een website neemt veel tijd in beslag. Je wilt tenslotte een website die elke dag goed draait en up to date is met de laatste technische ondersteuning.

Wanneer je website langzaam draait hoeft dat niet per se aan je internet verbinding te liggen. Om dit zeker te weten bestaan er ook opties om de snelheid van je website te testen. Hiermee weet je hoe snel je website laadt en wat je eventueel zou kunnen doen om dit te verbeteren.

Een andere en vooral belangrijke tip is het optimaliseren van je afbeeldingen. Zorg ervoor dat je afbeeldingen niet groter dan nodig zijn. Hoe groter je afbeelding in bestandsgrootte, hoe langer het duurt om je website te laden.

Ten slotte is het belangrijk om in gedachten te houden dat veel websites grotendeels bezocht worden op een mobiele telefoon. Zorg er daarom voor dat je website op een mobiel apparaat goed weergegeven wordt en gebruiksvriendelijk is.

Profiteer ook van onze producten

Aanbieding!
Gratis verzending!
 3,99
Aanbieding!
Aanbieding!
 15,99
Aanbieding!
 74,99