Support

Trage internetverbinding? Blauw scherm? Virussen? Met onze remote support kunnen wij de meesten van deze problemen voor je oplossen, zonder dat je van je stoel hoeft op te staan.

Je kunt live meekijken en de sessie altijd onderbreken als je ergens aan twijfelt. De chatfunctie blijft tijdens de sessie overigens gewoon beschikbaar.

CLIX Support Repair Deal duurt doorgaans niet langer dan 15 minuten en werkt op basis van No Cure, No Pay.

Meer informatie

Hardware reparatie

Is je pc of laptop defect? Maakt de ventilator het geluid alsof deze elk moment kan opstijgen? Blijft je toetsenbord hangen?

Maak snel een verzendlabel aan en je apparaat wordt bij je thuis opgehaald.

In ons onderzoekscentrum stellen wij eerst een diagnose en informeren je per mail of telefoon welke gebreken wij hebben geconstateerd.

De meeste reparaties vallen onder de CLIX Hardware Repair deal*. Na reparatie wordt je apparaat weer retour gestuurd.

Op al onze reparaties heb je 12 maanden garantie, welke ingaan op de dag dat je het apparaat weer retour ontvangen hebt.

Vragen? Bel 036-2100 400!

 
Meer informatie

Website

Wil je een nieuwe website of is je huidige website aan vervanging toe? Kies snel één van onze templates aan laat ons jouw visitekaartje opnieuw inrichten. Onze experts zorgen er daarnaast voor dat uw website weer aan alle veiligheidseisen voldoet.

Bij een nieuwe website hoort u ook een hostingpartij nodig, ook dit bieden wij aan. Op die manier kunnen wij het maken van de website geheel uit handen nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
Meer informatie

Netwerk

Heeft u net een nieuw Bedrijf gestart en er is nog geen netwerkinfrastructuur op kantoor, of gaat u verhuizen naar een nieuw kantoor, of wilt u een server toevoegen in uw netwerk? Dan bent u hier bij het juiste adres!

Wij zijn in staat om een mooi netwerk te implementeren wat perfect past bij uw bedrijf. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Websites

Wat klanten over ons zeggen

Over Ons

CLIX is een jong en dynamisch bedrijf je bij ons terecht voor installatiesupport, een computercheck, of met vragen over je aangeschafte soft- en hardware.

 
Meer over ons
CLIX