Ga terug naar overzicht

Oplossingen voor
Computers

Moeite met het instellen van uw computer? Schakel dan een van onze experts in. Het is belangrijk om de instellingen goed in te voeren, om eventuele problemen te voorkomen. Het is dan ook verstandig eerst te onderzoeken wat de instellingen inhouden, online kunt u vaak ook een hoop informatie vinden.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met u mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in uw situatie. Bent u tevreden met de informatie die u gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het u uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren suport medewerkers met een missie om uw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op uw PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met u hiervoor een afspraak wanneer dit voor u het beste uitkomt, ook in de avonden.

Dat wil ik

Veel voorkomende problemen bij Computers en Laptops

Veel instellingen zijn terug te vinden via het configuratiescherm. Hier is alles verdeeld in categorieën om het gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Hier kan de zoekfunctie uitkomst bieden.

Bij foutmeldingen kunt u het logboek van de computer bekijken. Hier kunt u uitgebreidere informatie over de foutmelding vinden, om beter te begrijpen wat er precies aan de hand is.

Zijn de instellingen te complex? Heeft u last van foutmeldingen die terug blijven komen, zijn de letters te klein of is het beeld onscherp? Dit zijn herkenbare en veelvoorkomende problemen.

Tegenwoordig is de computer een onmisbaar apparaat in veel huishoudens. Het maakt veel zaken immers gemakkelijker. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om de instellingen van de computer aan te passen. Er worden vaak moeilijke technische termen gebruikt, die lastig te begrijpen zijn voor een normale gebruiker.

Bovendien is er niets vervelender dan een pop-up die herhaaldelijk terug blijft komen. Dit zijn echter vaak belangrijke meldingen die iets kunnen zeggen over de gezondheid van uw computer. Het is raadzaam om deze niet zomaar te negeren en uw computer goed te onderhouden.

Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek

Tips en Tricks

Moeite met uw beveiliging en updates of begrijpt u niet wat u moet doen? Neem de volgende tips en tricks dan in acht om het voor u gemakkelijker te maken.

  • Gebruik de automatische probleemoplosser als er problemen zijn met de updates.
  • Gebruik een VPN zodat uw verbinding beveiligd is. Een VPN zorgt ervoor dat het netwerkverkeer niet onderschept kan worden. Dit zorgt er ook voor dat u anoniem op het internet kunt surfen.
  • Voer eens in de zoveel tijd een volledige virusscan uit. Dit helpt bij het detecteren van virussen zoals rootkits, ransomware etc.

Profiteer ook van onze producten