Wij ontwikkelen en ontwerpen gebruiksvriendelijke websites voor meer groei
Gratis Adviesgesprek

Binnen onze organisatie hebben wij professionals die jou kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen van alle hulp vragen op het gebied van website development en webdesign. Wij horen graag wat je doel is zodat wij een start kunnen maken jou sneller op weg te helpen om meer leads, omzet of zichtbaarheid te creëren op het wereld wijde web.

Hoe gaan wij te werk?

Of je op zoek bent naar een E-Commerce webshop, een landingspagina voor je nieuwe product of meer leads voor je dienstverlening. Wij kunnen veel voor jou op maat realiseren. Wij horen graag wat je idee is en laten jou dan graag weten hoe wij daar vorm aan kunnen geven.

Dat wil ik

Stappenplan

  1. Ideeën en wensen in kaart brengen
  2. Design van je nieuwe website
  3. van creatie naar Development
  4. Testen, testen, testen
  5. Live plaatsen van de website
  6. Doorontwikkeling en support

Design & Development

Wij maken gebruik van een 9-tal aan voorgeprogrammeerde en ontworpen templates welke wij op een gebruiksvriendelijke en praktisch CMS installeren. 

Jij maakt een keuze uit één van onze templates. Samen met een medewerker doorlopen wij enkele stappen om vervolgens de website aan te leveren. Tijdens dit proces zullen wij actief met je meedenken en – wanneer nodig – extra opties installeren om zo het beste uit je website te halen. De technische en functionele onderdelen die bij het ontwerp worden meegenomen zorgen voor een prettig verloop naar het live plaatsen van je website.

Alles onder één digitaal dak

Wanneer je een samenwerking aan gaat met ons willen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Dat doen wij o.a. door bijvoorbeeld de gehele webhosting over te zetten bij onze partner. Op die manier kun je ten alle tijden terecht bij ons met vragen en ondersteuning over je website én webhosting/e-mail.

Dat wil ik

Doorontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking ook ná de oplevering soepel en fijn verloopt. Daarom bieden wij zonder extra kosten ondersteuning voor de eerste drie maanden om jou zo goed mogelijk te voorzien van informatie maar ook tips en tricks die je via de e-mail zal ontvangen.

Wil je graag na de drie maanden ondersteuning blijven ontvangen? Dat is ook zeker mogelijk. Wij hebben een groot netwerk tot ons beschikking om jou op elke gebied te kunnen helpen (door)groeien.

Dat wil ik