Ga terug naar overzicht

Hulp op Afstand & Service Onderhoud

Wij begrijpen dat het overweldigend kan zijn om een pc goed te onderhouden. Het updaten en onderhouden van hardware, software en je besturingssysteem kan veel tijd in beslag nemen als je niet weet waar je moet beginnen.

Onze professionals kunnen jou hiermee helpen door – met jouw toestemming – op afstand met je mee te kijken en oplossingen door te voeren. Hoe dat werkt leggen wij hieronder uit.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in jouw situatie. Ben je tevreden met de informatie die je gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het jouw uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren support medewerkers met een missie om jouw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met jou hiervoor een afspraak wanneer dit voor jouw het beste uitkomt, uiteraard ook in de avonden en het weekend.

Dat wil ik

Hulp op Afstand & Service Onderhoud

Bij vrijwel elke computer of laptop komt het wel eens voor dat er problemen ontstaan waarvan je niet weet hoe je dit kunt oplossen. Eén probleem kan namelijk een oorzaak zijn van bijvoorbeeld een ander probleem in bijvoorbeeld je hardware of besturingssysteem instellingen.

Om er zeker van te zijn dat het niet erger wordt maar dat jij de juiste stappen zet in het oplossen van het probleem kan één van onze professionals van afstand met je meekijken. Via het programma AnyDesk maken wij – met jouw expliciete toestemming – verbinding met uw pc of laptop. Hiervoor moet dit zelfde programma ook geïnstalleerd te zijn op uw besturingssysteem.

Wij kunnen indien nodig de besturing overnemen om gericht te onderzoeken waar het probleem ligt. Ook kunnen wij op afstand de juiste maatregelen nemen om het probleem eventueel op te lossen. Ben je benieuwd en wil je meer advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers.

Maak een afspraak

Tips en Tricks

Voor onderhoud van je pc of laptop is het essentieel dat je let op een paar punten. Is je besturingssysteem, software en apps bijgewerkt? Heb je benodigde software geïnstalleerd en bijgewerkt?

Profiteer ook van onze producten