Ga terug naar overzicht

Oplossingen voor
Internet + WiFi

Heeft u last van een trage internetverbinding? Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor een langzame internetverbinding. Staat uw router bijvoorbeeld op een kanaal waarvan veel gebruikt wordt gemaakt in uw omgeving? Veel nieuwe routers wisselen vaak automatisch van kanaal om jou een optimale verbinding te bieden. In sommige gevallen gebeurt dit niet of niet goed. In dat geval kan het helpen om dit kanaal zelf aan te passen.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met u mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in uw situatie. Bent u tevreden met de informatie die u gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het u uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren suport medewerkers met een missie om uw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op uw PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met u hiervoor een afspraak wanneer dit voor u het beste uitkomt, ook in de avonden.

Dat wil ik

Veel voorkomende problemen bij Internet en WiFi

Heeft u last van slecht bereik op bijvoorbeeld de zolder? Dan kan een wifibooster uitkomst bieden. Een wifibooster zorgt ervoor dat het signaal wordt opgevangen en wordt doorgestuurd. Zo kunt u het bereik van het signaal verlengen en heeft u ook op zolder goed bereik. Een andere oplossing is het upgraden van de netwerkkaart naar een krachtiger model, zodat uw apparaat beter ontvangst heeft en zo een stabielere verbinding met de router heeft.

U herkent het vast wel; geen bereik op zolder, een langzame internetverbinding wanneer uw huisgenoten hun mobiele telefoon gebruiken of websites die ineens niet meer of juist heel traag laden.

Met de enorme groei aan mobiele apparaten – tablets, laptops en smart apparaten – is het belangrijk dat alles optimaal werkt. Maar: hoe meer appraten er draadloos worden aangesloten, hoe harder uw modem en/of router moet werken. Bij CLIX helpen wij u graag op weg met deskundig advies bij veelvoorkomende problemen bij internet en WiFi-instellingen. Ook kijken we graag samen met u naar oplossingen voor deze problemen.

Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Gratis Adviesgesprek

Tips en Tricks

Werkt uw internet niet optimaal? Geen zorgen, er zijn genoeg manieren om uw internet te verbeteren. Door bijvoorbeeld te monitoren welke programma’s op uw computer veel bandbreedte gebruiken, weet u wat uw internet precies vertraagt. Om dit op te lossen kunt u de instellingen zo aanpassen dat de programma’s minder bandbreedte gebruiken. Ook is het mogelijk om sommige programma’s (tijdelijk) uit te schakelen, waardoor er niet onnodig gebruik wordt gemaakt van uw internetsnelheid en het netwerk minder belast wordt.

Een tweede simpele, maar effectieve, manier om uw internet te verbeteren is de afstand van uw router en draadloze apparatuur zo kort mogelijk te houden. Het signaal kan namelijk erg slecht door dikke betonnen muren heen.
Ten slotte kunt u ervoor kiezen uw apparaat te verbinden met een andere frequentie. Nieuwere apparaten ondersteunen tegenwoordig de 5.8 GHz band. Door een andere frequentie te kiezen, wordt de internetsnelheid verbeterd.

Profiteer ook van onze producten

Aanbieding!
Gratis verzending!
Aanbieding!
 9,99
Aanbieding!
 15,99
Aanbieding!
 24,99
Aanbieding!
 14,99
Aanbieding!
 19,99 24,99