Dit zijn de meest gestelde vragen die wij hier voor jou op een rijtje hebben gezet.

Waarom werkt mijn licentie niet meteen?

CLIX Distri verkoopt pre-owned licenties. Dat wil zeggen dat wij licenties verkopen die eerder geactiveerd zijn, maar wegens vervanging van hardware niet meer actief zijn. Deze licenties worden dan weer opnieuw geactiveerd. Nu is het mogelijk dat het opnieuw activeren niet is gelukt. Ongeveer 90% van de licenties werkt alsnog door her-activatie via de telefoon (Tel: 036-2100400).

Wij geven u een 100% licentie garantie. Wij garanderen u, dat indien u bij ons een licentie koopt, u van ons een optimaal werkende licentie krijgt.

Wat is een pre-owned key?

Het is een key / licentie die al eerder een softwarepakket heeft geactiveerd. Bijvoorbeeld op een laptop. Bij vervanging van deze software of bij vervanging van de laptop wordt de geïnstalleerde software niet meer gebruikt. De licentie kan dus weer opnieuw toegepast worden.

Waarom krijg ik een Microsoft Piracy Warning?

Omdat niet alle pre-owned keys op de juiste wijze opnieuw geactiveerd worden, is het mogelijk dat je bij activatie van je Microsoft product, de standaard waarschuwing krijgt voor softwarepiraterij.

Waarom is het opnieuw activeren de eerste keer niet gelukt?

Microsoft wil graag alleen maar de allernieuwste producten verkopen, volgens hun eigen voorwaarden. Het opnieuw activeren van gebruikte keys heeft daarom geen prioriteit.

Wat is licentie garantie?

Wij garanderen u een optimaal werkende licentie. U kunt in de tussentijd altijd een volledig werkende (proef)versie downloaden van het softwareproduct van uw keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Het vaste verkoopkanaal van Microsoft is gebonden aan vaste verkoopprijzen. Dat is de prijsafspraak die Microsoft maakt die daardoor veel hoger ligt. Wij zijn onafhankelijk van Microsoft, waardoor we een flexibel prijsbeleid kunnen voeren.

Wat voor ondersteuning bieden jullie?

U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail, chat of telefonisch. Onze support medewerkers behandelen uw vraag graag tijdens kantoortijden.

Aangezien wij de licentie garantie als uitgangspunt van onze bedrijfsvoering hebben, wordt u altijd geholpen aan een werkende licentie. Als u contact opneemt vragen we u naar de gevolgde procedure of om screenshots op te sturen.