Ga terug naar overzicht

Software & App Instellingen

Er bestaande talloze software en apps om je gebruiksgemak op je pc of laptop te verbeteren. Het kan voorkomen dat dit niet gaat zoals je wenst en vastloopt. In dat geval bied het internet oplossingen maar zelfs dan zijn die beperkt of onvoldoende. Onze professionals kunnen je helpen door op afstand met je mee te kijken en dit op te lossen.

Waarom kiezen voor CLIX Remote Support

Gratis vrijblijvend advies

Onze professionals denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreken bij de oplossing die het best past in jouw situatie. Ben je tevreden met de informatie die je gegeven wordt, dan plannen wij eventueel een vervolg afspraak wanneer het jouw uitkomt.

Dat wil ik

Professionele en ervaren medewerkers

Onze medewerkers zijn dagelijks actief in de wereld van ICT, IT en Internet. Dus geen gerommel en twijfels maar ervaren support medewerkers met een missie om jouw probleem op te lossen.

Dat wil ik

Hulp op afstand

Hulp op afstand is onze populairste dienstverlening. Hier bieden wij ondersteuning  aan voor veel voorkomende problemen op PC of Laptop tegen een vast laag tarief. Wij maken met jou hiervoor een afspraak wanneer dit voor jouw het beste uitkomt, uiteraard ook in de avonden en het weekend..

Dat wil ik

Veel voorkomende problemen bij software en apps

Bij het instellen van software en apps zijn er een aantal problemen die zich voor kunnen doen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de software niet naar behoren werkt omdat deze niet goed is ingesteld. Ook gebeurt het vaak dat de software erg traag werkt of dat de instellingen ingewikkeld zijn.

 

Gratis Adviesgesprek

Tips en Tricks

Wanneer het installeren van de software of app niet lukt, raadpleeg dan altijd als eerste de handleiding en specificaties vermeld bij het product. Vaak staat hier genoeg informatie om de foutmelding te herstellen.

Bij het installeren van software of apps is het verstandig om te kijken of er een optie ‘Aanbevolen instellingen’ wordt aangegeven tijdens het installatieproces. Met deze optie wordt de software of app geïnstalleerd met de aanbevolen instellingen op basis van je besturingssysteem.

Probeer je software of app eens per week te controleren op updates, wanneer dit niet automatisch is ingeschakeld. Zeker met anti-virus software kan dit heel belangrijk zijn maar verbeterd dit uiteraard ook de werking op je besturingssysteem.

 

Profiteer ook van onze producten